Hänet kutsuttiin maailman onneksi naiseksi.

Mutta nyt onneksi on kyseenalaistanut jotkut, jotka ajattelevat, että voittaessa arpajaiset neljä kertaa on enemmän kuin vain sattumanvaraista loitsua onni.

Joan R. Ginther, 63, Texasista, sai joka kerta useita miljoonia dollareita.

Onnetar? Joan Ginther on voittanut Texas-arpajaiset neljä kertaa, mutta onko se hieno onni tai pelaajan järjestelmä?

Luck ?: Ginther voitti neljä suurta summaa arpajaisten raaputuskorteista, joista puolet ostettiin samalla mini mart

Ensinnäkin hän voitti 5,4 miljoonaa dollaria, sitten kymmenen vuotta myöhemmin hän voitti 2 miljoonaa dollaria, sitten kaksi vuotta myöhemmin 3 miljoonaa dollaria ja kesällä 2010 hän osui 10 miljoonan dollarin jackpotin.

Tämän kertoimet on laskettu yhteen kahdeksantoista septiljoonaan, ja tällainen onnea voisi tulla vain kerran nelikymmentä vuotta.

Harperin toimittaja Nathanial Rich kirjoitti äskettäin artikkelin Gintheristä, joka kutsuu kyseenalaiseksi hänen “onnensa”.

Ensinnäkin hän huomauttaa, että Ginther on entinen matematiikan professori, jolla on tilastotieteen erikoistunut Stanfordin yliopiston tohtori.

Rennon yliopiston Nevadan yliopiston rahapelitoiminnan tutkimuslaitos professori kertoi Richille: “Kun tämä on epätodennäköistä kasinolla, sinä ensin pidätät ja kysyt myöhemmin.”

Rahapusseja: Ensinnäkin Ginther voitti 5,4 miljoonaa dollaria, sitten kymmenen vuotta myöhemmin hän voitti 2 miljoonaa dollaria, sitten kaksi vuotta myöhemmin 3 miljoonaa dollaria ja lopulta keväällä 2008 hän osui 10 miljoonan dollarin suuruiseen jättipottiin

Vaikka herra Ginther asuu nyt Las Vegasissa, hän voitti kaikki neljä hänen arpajaistaan ​​Teksasissa.

Kolme hänen voitostaan, kaikki kahden vuoden välein, olivat naarmuuntuneita lippuja ostettu samassa mini mart kanssa kaupungin piispa.

Rich kertoo lukemattomista tavoista, joilla Ginther olisi voinut pelata järjestelmää – mukaan lukien se, että hän olisi voinut selvittää algoritmin, joka määrittää, missä voittaja on sijoitettu jokaiseen raaputuslippuun.

Hän uskoo, että kun Ginther tajusi algoritmista, ei olisi vaikeata määritellä, mihin liput olisi lähetetty, koska toimitusten aikataulu on ilmeisesti kiinteä ja muutamia lähteitä hän olisi voinut saada selville.

Forbesin mukaan piispan, Texasin asukkaat näyttävät uskovan, että Jumala oli kaiken takana.

Texas Lottery -komissio kertoi Richille, että Gintherin on pitänyt olla “syntynyt onnellisen tähtensä alla”, ja että he eivät epäile virheellistä peliä.

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti