Dah 35 tahun hidup. Sekali baru tahu bukannya anak kandung dan rupanya ini yang berlaku.

Sekadar gambar hiasan. Remuk hati seorang anak apabila mengetahui bahawa dirinya bukan anak yang sah hasil perkahwinan kedua ibu bapanya. Lebih menyedihkan perkara tersebut hanya diketahui selepas 35 tahun apabila dia nekad melakukan ujian DNA. Ujian DNA sahkan dia hanya anak ibunya Menerusi perkongsian seorang individu yang tidak mahu dirinya dikenali di Kisah Rumah Tangga Fans,… Continue reading Dah 35 tahun hidup. Sekali baru tahu bukannya anak kandung dan rupanya ini yang berlaku.

Published
Categorized as Viral Tagged

Tular gambar perkahwinan raikan ketika dalam banjir. Sekali rupanya ini isteri kedua dan ini kenyataan dari isteri pertama.

Viral beb3rapa foto photoshoot p3rkahwinan pasangan pengantin dari Thailand diambil ketika dalam keadaan banjir yang mel4nda sempadan Thai-Malaysia mendapat perhatian ramai. Disebalik foto tersebut ada kisah yang telah dirungkai oleh warganet sehingga mendedahkan identiti pasangan peng4ntin itu. Rupanya, pengantin lelaki iaitu Syed Busri Syed Bakar sudah mempunyai seorang isteri dan 3 orang anak sebelum bernikah… Continue reading Tular gambar perkahwinan raikan ketika dalam banjir. Sekali rupanya ini isteri kedua dan ini kenyataan dari isteri pertama.

Tular kesesakan di pusat rekreasi bila negeri bertukar ke fasa 2. Sekali Polis tak teragak agak untuk ambil keputusan ini.

Susulan kelonggaran merentas daerah diben4rkan di Lembah Klang, nampaknya orang ramai tidak melepaskan peluang untuk melakukan pelbagai aktiviti riadah dan rekreasi selepas lama berkvrvng di rumah. Memetik l4poran Berita Harian, p1hak p0lis tidak ter4gak-4gak untuk mencadangkan kepada pihak berkuasa berkaitan supaya pusat rekreasi ditvtvp jika terlalu ses4k dengan keh4diran orang awam yang tidak mematuhi prosedur… Continue reading Tular kesesakan di pusat rekreasi bila negeri bertukar ke fasa 2. Sekali Polis tak teragak agak untuk ambil keputusan ini.

Published
Categorized as Viral Tagged

Masih terkejut dengan apa yang berlaku. Sekali pemandu Myvi dedah keadaan sebenarnya walaupun dah discharge.

“Takda airbag saya dah tanam dah..” Pemandu Myvi Kuning akhirnya bersuara.Rupanya masa tu.. “Betul betul kerusi driver saya je yang tak remvk,yang lain semua dah remvk” Antara kata kata abang Nik Myvi kuning di Jalan Ipoh,Sentul yang dilnggar dari belakang oleh lori beberapa hari yang lepas yang tvlar apabila pemandu nya selamat walaupun keadaan kereta… Continue reading Masih terkejut dengan apa yang berlaku. Sekali pemandu Myvi dedah keadaan sebenarnya walaupun dah discharge.

4 pengamal perubatan mengaku tidak bersalah atas pkul seorang bomoh. Sampai jadi macam ni sekali.

4 pengamal perubatan tradisional mengaku tidak bersalah di Mhkamah Majistret hari ini atas tdvhan sengaja mendatangkan luka ke atas seorang lelaki yang juga seorang bomoh awal bulan lalu. Tertdvh, Mohd Shamsul Izwan Midin,33, Idrees Ishak,42, Muhammad Firdaus mohd Adnan,33, dan Mohd Eric Mohd Ramli,35, membuat pengakuan itu sebaik pertvduhan dibacakan di hadapan Majistret Mohd Idzham… Continue reading 4 pengamal perubatan mengaku tidak bersalah atas pkul seorang bomoh. Sampai jadi macam ni sekali.

Tular kisah wanita teman suami kahwin lagi. Kini sahabat baik pula tampil back up dan ceritakan hal sebenar apa yang berlaku.

Kisah seorang wanita yang menemani suaminya berpisah dengan ‘madu’ awal minggu ini sememangnya telah tular dan mendapat pelbagai maklum balas daripada warganet. Pastinya hal tersebut viral susulan perkahwinan mereka juga pernah menjadi bualan tahun lepas selepas wanita tersebut meminang sendiri madunya untuk dijadikan isteri kedua buat suami. ‘Madu’ yang telah dipisahkan juga telah memuat naik… Continue reading Tular kisah wanita teman suami kahwin lagi. Kini sahabat baik pula tampil back up dan ceritakan hal sebenar apa yang berlaku.

Sebak Rashidin pergi buat selamanya ketika duduk di bawah pokok. Rupanya ini yang dia cuba buat waktu tu.

Seorang pengendali kren menemui aj4I ketika sedang berehat di bawah pokok di Jalan KeIicap, Kampung Buklt KatiI Melaka, di sini, semalam. Dalam kejadian kira-kira jam 11.20 pagi itu, individu terbabit, Mohd. Rashidin Mohd. Zin, 48, ditemui dalam keadaan terbaring dan tidak sedarkan diri oleh rakan sekerjanya. Ketua PoIis Daerah Melaka Tengah, Asisten Komisioner Afzanizar Ahmad… Continue reading Sebak Rashidin pergi buat selamanya ketika duduk di bawah pokok. Rupanya ini yang dia cuba buat waktu tu.

Anzalna kongsi tunjuk cara masak sesuatu ini. Tapi ramai pula yang terhibur dengan suara latarnya.

Pelakon jelita bernama Anzalna Nasir ini semestinya memeliki auranya yang tersendiri. Biarpun sudah agak lama tidak muncul di k4ca televisyen, namun figura ini aktif berkongsikan mengenai kehidupan dan keluarganya menerusi sosial media. Dengan cara ini dapatlah serba sedikit mengvbat kerinduan peminat pada dirinya. Malah baru-baru ini video Anzalna tunjuk cara masak sayur kailan telah mencuri… Continue reading Anzalna kongsi tunjuk cara masak sesuatu ini. Tapi ramai pula yang terhibur dengan suara latarnya.