Lana Nordin dah selamat sampai As. Terkejut tiba tiba Rita Rudaini selamba je boleh komen macam ni tarik perhatian ramai.

Pelakon, Lana Nordin dan keluarganya telah selamat tiba di Amerika Syarikat (AS), semalam. Selepas menerima pelbagai kutvkan dan hinaan daripada warganet, Lana dipercayai enggan terus mendiamkan diri dan memilih untuk memberi penjelasan panjang lebar di Instagram Storynya. Susulan daripada itu, pelakon, Rita Rudaini turut jadi perhatian ramai apabila dia memuat naik posting balas secara berseloroh dengan Lana… Continue reading Lana Nordin dah selamat sampai As. Terkejut tiba tiba Rita Rudaini selamba je boleh komen macam ni tarik perhatian ramai.

Bengang bila ada yang pertikaikan orang tak vaksin boleh shooting. Tak boleh berdiam sekali ini respon dari Rita Rudaini buat ramai yang terkedu.

Sebelum ini pelakon Rita Rudaini mencetuskan kontroversi apabila berpendapat warga emas tidak sepatutnya dipaksa mengambil vaksin Covid-19.Terbaru, pelakon itu mempersoalkan mengapa ada rakan industri mempertikaikan individu belum menerima vaksin boleh menjalani penggambaran. Rita turut mengatakan mengapa perlu rezeki dengan rezeki orang lain serta meminta supaya bersangka baik dan percaya dengan rezeki Allah. “Awat la nak dengki dengan… Continue reading Bengang bila ada yang pertikaikan orang tak vaksin boleh shooting. Tak boleh berdiam sekali ini respon dari Rita Rudaini buat ramai yang terkedu.

Tular tentang tentera dibuang kerja sebab tolak vaksin. Tak boleh berdiam sekali ini respon dari Rita Rudaini.

Sebelum ini kecoh apabila seorang anggota Tentera Darat Malaysia (TDM) dipecat gara-gara menolak suntikan vaksin. Dia juga bakal kehilangan wang pencen yang layak diterima. Menurut berita, anggota tersebut, Wan Ramli dari Batalion Ke-24 Rejimen Askar Melayu Diraja (RAMD) mengatakan dia mempunyai hak untuk menolak kerana perkara itu belum diwajibkan secara sepenuhnya pada petugas barisan hadapan.… Continue reading Tular tentang tentera dibuang kerja sebab tolak vaksin. Tak boleh berdiam sekali ini respon dari Rita Rudaini.