Haris Ismail ditanya soal anak. Tak boleh berdiam sekali Haris dedahkan sesuatu buat ramai yang teruja.

Status kehamilan Neelofa masih lagi menjadi tanda tanya dalam kalangan warganet sehinggalah ke hari ini. Terbaharu, Haris Ismail meminta agar mendoakan yang terbaik buat keluarga kecil mereka. ‘Kita mencuba lagi’ Menerusi satu temubual ‘Sembang Viral’, Datuk Rosyam Nor bertanyakan mengenai status kehamilan penyanyi dan usahawan terkenal iaitu Noor Neelofa. Dah ada bunga-bunga nak ada anak… Continue reading Haris Ismail ditanya soal anak. Tak boleh berdiam sekali Haris dedahkan sesuatu buat ramai yang teruja.

Neelofa baru je nak tunjuk niat baik beri satu cadangan untuk sijil vksin. Sekali tak pasal pasal kena perli pula dengan warganet.

Sebagai langkah berjaga-jaga daripada cubaan penipuan, Neelofa mencadangkan agar sijil digital vksinasi Cvd19 dalam aplikasi MySejahtera turut disertakan dengan gambar pemiliknya. Selebriti dan usahawan itu berkata demikian kerana menyifatkan “ramai yang tidak jujur” dalam soal sudah lengkap divksnasi atau tidak. Cadang untuk letakkan juga profil foto di sijil…sebab ramai yang tak jujur,” katanya di Instagram… Continue reading Neelofa baru je nak tunjuk niat baik beri satu cadangan untuk sijil vksin. Sekali tak pasal pasal kena perli pula dengan warganet.

Neelofa sekali lagi jadi perhatian warganet. Kali ni video Neelofa pula yang jadi bualan ramai.

Sebut sahaja nama Neelofa, kini bukan sahaja dirinya malah Haris Ismail juga sering menjadi perhatian umum selepas mereka disatukan sebagai suami dan isteri. Apatah lagi, mereka sering dilihat menemani antara satu sama lain untuk bekerja dan dan ternyata, perkongsian Neelofa bersama suaminya menerusi satu laman akaun khusus buat mereka sering menjadi bualan. Ini kerana ramai… Continue reading Neelofa sekali lagi jadi perhatian warganet. Kali ni video Neelofa pula yang jadi bualan ramai.

Cantiknya Neelofa seri ibu mengandung. Ramai yang masih berteka teki tentang kehamilan Neelofa.

Selebriti dan usahawan popular tanah air, Noor Neelofa, 33, menerima banyak pujian hari ini apabila kalangan pengikut dan peminat yang mengikuti siaran langsung di Instagram dan Shopee yakin dirinya kini sedang berbadan dua. Memuji kecantikan wanita ini, ada antara peminat juga seolah-olah dapat menghidu gerak-geri pengacara dan pelakon kesukaan mereka ini yang seakan-akan wanita hamil.… Continue reading Cantiknya Neelofa seri ibu mengandung. Ramai yang masih berteka teki tentang kehamilan Neelofa.

Neelofa masih tak beri apa apa respon. Tapi peminat dah mula panggil mommy sebabkan ini.

Tahun ini sahaja, nama Neelofa tidak terhapus dari radar sensasi ‘seisi alam’. Bermula dengan kisah perkahwinannya, kisah langgar prosedur operasi standard (SOP) dan terbaharu semakin hebat pula dkwaan ramai tentang status kehamilannya yang masih dizip kemas daripada terbocor ke pengetahuan umum. Paling mendapat perhatian ialah foto-foto dimuat naik suaminya, Haris Ismail yang memaparkan isterinya itu… Continue reading Neelofa masih tak beri apa apa respon. Tapi peminat dah mula panggil mommy sebabkan ini.

Selalu muat naik gambar tutup perut. Sekali lagi Neelofa jadi tumpuan ramai lepas muat naik gambar macam ni.

Meskipun para peminat membuat spekulasi tentang kehamilannya, selebriti popular Neelofa memilih untuk ‘mengunci mulut’ dimana tiada sebarang pengakuan atau penafian dibuat. Memetik laporan Kosmo! Online, beberapa posting terbaharu oleh selebriti berusia 32 tahun itu di laman Instagram sekali lagi mengundang persoalan ramai didakwa sedang berbadan dua. Menerusi perkongsian foto, dapat dilihat bekas pengacara MeleTOP itu… Continue reading Selalu muat naik gambar tutup perut. Sekali lagi Neelofa jadi tumpuan ramai lepas muat naik gambar macam ni.