Bakal suami 10 tahun muda dan lagi 5 hari nak nikah. Lebih terkejut bila dapat mesej macam ni dan terus berkecai hatinya.

Gambar hanyalah ilusi. Ok saya kenal kan diri saya lara (bukan nama sbenar), saya nak kongsi kan cerita saya, berkenaan suami saya penghidap h1v positif sebelum tu, saya nak bagitau, tujuan post saya ni, bukan untuk mengaibkan suami mahupun diri saya sendiri. Tujuan saya, untuk memberi semangat untuk saya, dan doa kn saya semoga terus… Continue reading Bakal suami 10 tahun muda dan lagi 5 hari nak nikah. Lebih terkejut bila dapat mesej macam ni dan terus berkecai hatinya.

Nenek sanggup buat sesuatu pada kepala cucu yang usia 3 bulan gara gara benci orang kulit gelap. Tapi tak sangka sampai boleh jadi macam ni.

Gambar hanyalah ilusi. Assalamualaikum semua.. Ada yang kata aku berdrama. Aku kira yang cakap aku macam tu punyai ibu ayah yang baik dan keluarga yang sempurna. Ucapkan lah syukur dik. Allah tak uji adik dengan jalan berliku begini. Tapi ada juga punyai kisah yang sama atau hampir serupa dengan aku. Aku harap kita sama-sama kuat… Continue reading Nenek sanggup buat sesuatu pada kepala cucu yang usia 3 bulan gara gara benci orang kulit gelap. Tapi tak sangka sampai boleh jadi macam ni.

Anak terasa. Ayah jauhkan diri lepas kahwin lain dan lepas dapat duit pencen ini yang ayah buat sampai adik bongsu terasa.

Foto sekadar hiasan. Sekadar ingin luahkan rasa hati dan rasa rindu dengan ayah. Nama aku Halim, berumur 30 tahun ada 4 adik beradik (aku no. 2) atas abang, bawah aku perempuan. Ibu aku dah lama tak ada masa aku kecil. Di pendekkan cerita ayah kahwin lagi selepas beberapa tahun. Selepas ayah kahwin, Kami agak kekok… Continue reading Anak terasa. Ayah jauhkan diri lepas kahwin lain dan lepas dapat duit pencen ini yang ayah buat sampai adik bongsu terasa.

Isteri kecewa bila disahkan hidap sakit ini dan berpunca dari suami. Tanpa fikir panjang isteri terus ambil jalan terakhir dengan hantar anak ke rumah anak yatim dan ini yang dia lakukan.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum admin hide profile ye. Saya dah buntu sangat2 tak tahu arah tuju saya ni. Ceritanya, saya disahkan mendapat jangkitan H1V dari suami yang saya percayai 100%. saya tahu masa suami dimasukkan ke hspital sebab minor stroke disebabkan doktor kata dia muda lagi, 36 tahun, tak ada masalah penykit yang teruk, doktor… Continue reading Isteri kecewa bila disahkan hidap sakit ini dan berpunca dari suami. Tanpa fikir panjang isteri terus ambil jalan terakhir dengan hantar anak ke rumah anak yatim dan ini yang dia lakukan.

Anak tampil luahkan perasaannya bila ibunya terlalu angkuh dengan orang sekeliling. Sampaikan ayah pernah ingatkan untuk solat tapi ini jawapan ibunya.

Foto sekadar hiasan. Salam semua pembaca. Aku Azi berumur 30 tahun. Aku ada adik beradik 4 orang dan semuanya masih single dan menetap bersama mak ayah. Ayah masih bekerja dan mak suri rumah. Kisah yang nak aku ceritakan tentang mak. Kami dah tak tahu macam mana nak tegur perangai mak. Sebab setiap kali ditegur, mak… Continue reading Anak tampil luahkan perasaannya bila ibunya terlalu angkuh dengan orang sekeliling. Sampaikan ayah pernah ingatkan untuk solat tapi ini jawapan ibunya.