Serba salah dengan mimpinya. Cik Lan tampil hubungi Iqbal untuk beritahu pasa mimpinya dan ini respon Iqbal.

Pelakon dan pengacara, RosIan Shah memaklumkan telah menghubungi jutawan kosmetik Datuk Seri Vida bagi menjelaskan kekeIiruan terhadap pendedahan bermimpi mengahwininya semalam. RosIan, 49, berkata tidak terlintas di fikirannya untuk mencari pubIisiti mvrahan atau strategi pemasaran sekali gus menganggap ia hanya mainan tidur. ” Maaf kata, Cik Lan hanya mimpi saja bukan isu ini serius pun… Continue reading Serba salah dengan mimpinya. Cik Lan tampil hubungi Iqbal untuk beritahu pasa mimpinya dan ini respon Iqbal.

Biar betul. Zizi Kirana dan Yusuf bahrin dah selamat bernikah.

Penyanyi Zizi Kirana, 36, dan pelakon Yusof Bahrin, 29 selamat bernikah di Masjid Usamah Bin Zaid, Wangsa Maju, di sini, jam 10.30 pagi hari ini. Pereka fesyen yang juga pereka busana pernikahan pasangan itu, Shanell Harun ketika dihubungi mengesahkan perkara itu. Video : https://www.instagram.com/p/CT_K3ZxJMxY/?utm_medium=copy_link “Alhamdulillah, Zizi dan Yusof dah selamat dinikahkan,” katanya. Pada majlis itu,… Continue reading Biar betul. Zizi Kirana dan Yusuf bahrin dah selamat bernikah.

Iqbal dah pasrah tak jadi nikah siap kongsi sesuatu ini. Ini kata kata terakhir Iqbal buat DSV dan pengikutnya.

Hampir setiap hari ada saja kisah mengenai hubungan cinta usahawan Datuk Seri Vida dengan Ahmad Iqbal Zulkefli yang tidak direstui anak-anak sehingga segelintir warganet mula berasa muak. Tetap menyimpan perasaan sayang, usahawan berusia 27 tahun itu reda sekiranya mereka tidak dijodohkan bersama kerana beranggapan usahanya seakan sia-sia. Usahawan muda, Iqbal Zulkefli memaklumkan dia tidak akan lagi… Continue reading Iqbal dah pasrah tak jadi nikah siap kongsi sesuatu ini. Ini kata kata terakhir Iqbal buat DSV dan pengikutnya.

Tular gambar perkahwinan raikan ketika dalam banjir. Sekali rupanya ini isteri kedua dan ini kenyataan dari isteri pertama.

Viral beb3rapa foto photoshoot p3rkahwinan pasangan pengantin dari Thailand diambil ketika dalam keadaan banjir yang mel4nda sempadan Thai-Malaysia mendapat perhatian ramai. Disebalik foto tersebut ada kisah yang telah dirungkai oleh warganet sehingga mendedahkan identiti pasangan peng4ntin itu. Rupanya, pengantin lelaki iaitu Syed Busri Syed Bakar sudah mempunyai seorang isteri dan 3 orang anak sebelum bernikah… Continue reading Tular gambar perkahwinan raikan ketika dalam banjir. Sekali rupanya ini isteri kedua dan ini kenyataan dari isteri pertama.

Lepas Cik B. Kini Kacak pula luah dia bakal setuju dengan siapapun DSV nak kahwin tapi wajib ada satu syarat ini.

Anak lelaki kepada usahawan kosmetik Datuk Seri Vida, Kacak menyatakan dia bersetuju jika ibunya mahu berkahwin baru. Namun menurut pemilik nama sebenar Muhammad Eric Zecquan, 14, berkata dengan nada bergurau, dia tidak akan bersetuju dengan mudah tentang siapa pilihan ibunya itu. Menerusi platform TikTok, Kacak berkongsi video tersebut untuk tatapan umum. “Kacak, bapak baru Kacak.… Continue reading Lepas Cik B. Kini Kacak pula luah dia bakal setuju dengan siapapun DSV nak kahwin tapi wajib ada satu syarat ini.

Published
Categorized as Viral Tagged

Sampai menangis DSV bila live di Meletop. Sekali DSV dedah apa sebabnya beliau nak kahwin waktu live dengan Nabil.

Bekas pembantu peribadi kepada Datuk Seri Vida, Iqbal Zulkefli mendedahkan bekas majikannya itu menangis sehingga tak lalu makan mengenangkan anak perempuannya, Cik B. Perkara tersebut antara lain mempunyai kaitan dengan i.su ibunya yang bakal dikatakan bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi. Malah, Cik B sebelum ini menerusi program hiburan Melodi, ada memberikan reaksinya mengenai… Continue reading Sampai menangis DSV bila live di Meletop. Sekali DSV dedah apa sebabnya beliau nak kahwin waktu live dengan Nabil.

Published
Categorized as Viral Tagged

Disebabkan hotel tak boleh jemput ramai orang. Iqbal cadang buat majlisnya di satu tempat ini sampai buat orang terdiam.

Beberapa hari lalu, tular khab4r berita tentang perhubungan antara usahawan terkenal iaitu Dato’ Seri Vida bersama bekas pembantu peribadinya Iqbal Zulkefli, sudah tidak menjadi rahsia lagi. Dikhabarkan juga bahawa pasangan itu, akan melancarkan perkahwinan mereka pada hujung tahun ini. Nampaknya, persediaan mereka pun telah dimulakan dan macam dah ada bau2 perkahwinan yang grand2 nanti. Buat… Continue reading Disebabkan hotel tak boleh jemput ramai orang. Iqbal cadang buat majlisnya di satu tempat ini sampai buat orang terdiam.

Published
Categorized as Viral Tagged

Nak kahwin dah tak lama lagi. Akhirnya Cik B tampil bagi respon tentang perkahwinan yang akan berlangsung.

“Pura-pura terkejut dan tak tahu,” demikian reaksi ringkas anak kepada jutawan kosmetik Datuk Seri Vida, Cik B. Menciap perkara terbabit di Twitternya pada Rabu, Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin, 16, turut mengulang kicau entri seorang pengguna di platform berkenaan. Tulis individu terbabit ‘harap Cik B takda sosial media’ secara sarkastik… Continue reading Nak kahwin dah tak lama lagi. Akhirnya Cik B tampil bagi respon tentang perkahwinan yang akan berlangsung.

Umum akan kahwin disember tahun ni. Sekali Ds Vida dedahkan syarat nak datang majlis beliau.

PETALING JAYA – “Memang betul nak kahwin. Bukan main-main atau publisiti kerana saya rasa memang jodoh dah sampai.” Demikian kata taikun kosmetik, Datuk Seri Vida atau nama lengkapnya, Hasmiza Othman, 50, berhubung kesahihan khabar angin kononnya akan menamatkan zaman janda dengan lelaki muda bernama Ahmad Iqbal Zulkefli menjelang Disember nanti. Vida ketika dihubungi memaklumkan, jika… Continue reading Umum akan kahwin disember tahun ni. Sekali Ds Vida dedahkan syarat nak datang majlis beliau.

DSV dedah bakal nikah bulan 12 ini dengan hantaran 100k. Sekali ini pula perasaan Cik B.

Kisah tentang Dato Seri Vida mahu menamatkan zaman single dengan pemuda bernama Ahmad Iqbal dah banyak dipaparkan di portal dan juga media-media. Cerita antara mereka berdua ini khabarnya semakin serius dan menerusi satu video terbaru semalam, Iqbal memberi signal mereka berdua akan berkahwin pada hujung tahun ini iaitu sekitar bulan Disember tahun 2021. Ramai yang… Continue reading DSV dedah bakal nikah bulan 12 ini dengan hantaran 100k. Sekali ini pula perasaan Cik B.