Terkejut bila terima panggilan dari Iqbal untuk buat lagu. Sekali Eric letak satu syarat ini untuk buat lagu dengannya.

Iqbal akan menyanyikan lagu ciptaan Eric. Ibarat mendapat ‘durian runtuh’, ahli kumpulan Floor88, Eric tidak menyangka mereka dihubungi usahawan sensasi, Ahmad Iqbal Zulkefli bagi merialisaikan impiannya mendapatkan sebuah lagu. Eric atau nama sebenar Muhamed Eric Muhamed Fuzi, 29, yang dihubungi Iqbal pada pagi Jumaat memberitahu ahli perniagaan asal Kelantan itu meminta bukan sahaja satu, malah lima buah… Continue reading Terkejut bila terima panggilan dari Iqbal untuk buat lagu. Sekali Eric letak satu syarat ini untuk buat lagu dengannya.

Published
Categorized as Artis Tagged

Iqbal dedah minggu depan akan keluarkan lagu baru. Sekali selamba je individu ni komen sampai jadi perhatian ramai.

Reda kisah cintanya dengan jutawan kosmetik Datuk Seri Vida, baru-baru ini perkongsian bekas pembantu peribadi Vida iaitu Ahmad Iqbal Zulkifli menjadi perhatian apabila mencari seseorang yang boleh membuat lagu dengan kadar segera. Menerusi perkongsian tersebut, Iqbal turut menawarkan bajet dengan kos rendah iaitu sebanyak RM 500,000 sahaja. Bagaimanapun, tidak dimaklumkan untuk tujuan apa dia ingin mencari pencipta lagu.… Continue reading Iqbal dedah minggu depan akan keluarkan lagu baru. Sekali selamba je individu ni komen sampai jadi perhatian ramai.

Tular tentang video Iqbal campak duit sampai dikatakan anak bekas menteri. Akhirnya terbongkar asal usul Iqbal buat ramai yang terkedu.

SEJAK usahawan Ahmad Iqbal Zulkefli menjadi bualan ramai gara-gara video mencampak duit dan menayang kemewahan, timbul pelbagai tanda tanya tentang sumber kekayaan yang dimilikinya. Rata-rata mula mempersoalkan tentang aliran kewangannya hingga mampu berbelanja mewah seperti yang sering dipamerkan di media sosial. Kurds say United States agreed to stay in SyriaLebih mengejutkan tiba-tiba sahaja tular petikan… Continue reading Tular tentang video Iqbal campak duit sampai dikatakan anak bekas menteri. Akhirnya terbongkar asal usul Iqbal buat ramai yang terkedu.

Published
Categorized as Hiburan Tagged

Diva AA akui rasa semak dengan kisah cinta DSV dan Iqbal. Sampai kelaskan hanya golongan ini je yang percaya dengan kisah cinta mereka.

Dia menyifatkan hanya orang  b4n*st sahaja yang mempercayai kisah cinta di antara DSV dan Iqbal. Pengacara dan pelakon sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi sebuah hantaran di laman Twitter meluahkan rasa ‘semak’ dengan kisah percintaan di antara jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida (DSV) dengan bekas pembantu peribadinya (PA) Ahmad Iqbal Zulkefli. Akui Kisah Cinta DSV &… Continue reading Diva AA akui rasa semak dengan kisah cinta DSV dan Iqbal. Sampai kelaskan hanya golongan ini je yang percaya dengan kisah cinta mereka.

Selamba je campak duit. Bengang dengan gaya Iqbal yang macam tu sekali ini teguran dari Ac Mizal.

Belum lagi reda isu mengenai percintaan kontroversi diantara Datuk Seri Vida dan Iqbal di media sosial, kini timbul pula isu lain yang sedang hangat diperkatakan oleh warganet. Antara yang menjadi topik bualan hangat warganet kini di media sosial apabila, ada yang mendakwa Iqbal seakan riak dan takbur dengan menujukkan kemewahan yang dimilikinya. Difahamkan dakwaan ini… Continue reading Selamba je campak duit. Bengang dengan gaya Iqbal yang macam tu sekali ini teguran dari Ac Mizal.

Daniel tetap berkeras tak nak buat permohonan maaf. Terkejut bila tiba tiba Daniel siap cabar Iqbal untuk buktikan serius cintakan Vida.

Kekecewaan yang diluahkan usahawan Ahmad Iqbal apabila kisah cintanya dijadikan bahan parodi di program MeleTOP tidak membuatkan pelawak Danial Zaini berasa perlu membuat permohonan maaf. Danial atau nama sebenarnya Muhamad Danial Mohd Zaini berkata, dia hanya akan bertindak demikian sekiranya usahawan itu membuktikan hasrat berkahwin dengan jutawan kosmetik Datuk Seri Vida (DSV) bukan gimik bagi… Continue reading Daniel tetap berkeras tak nak buat permohonan maaf. Terkejut bila tiba tiba Daniel siap cabar Iqbal untuk buktikan serius cintakan Vida.

Lebih rela berkasih dengan perempuan murahan. Sekali Iqbal beri komen padu bila DSV offer kereta mahal.

Usahawan dan bekas pembantu peribadi jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida, Iqbal Zulkefli enggan tunduk pada rintihan p4lsu bekas kekasihnya. Jelas Iqbal, dia kini lebih waras untuk menilai kejujuran dan ketelusan hati seseorang termasuk Vida. Malah dedah Iqbal, dia turut ditawarkan sebuah kereta mewah idamannya berharga RM3 juta daripada Vida sebagai usaha untuk memujuknya kembali. “Rintihan… Continue reading Lebih rela berkasih dengan perempuan murahan. Sekali Iqbal beri komen padu bila DSV offer kereta mahal.

Dah tawar hati dengan Ds Vida. Terkejut sekali tiba tiba pihak Dato Vida tawarkan kereta Bently.

Kemelut yang melibatkan usahawan kosmetik Datuk Seri Vida dengan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli masih belum menemui jalan penyelesaian. Pernah baling selipar Terbaru, Vida, 49, menerusi Instagram (IG) miliknya mengakui pernah melakukan kekerasan sewaktu Iqbal bekerja dalam syarikat miliknya. Kata pemilik nama Hasmiza Othman, dia pernah membaling selipar pada usahawan berumur 27 tahun itu sekaligus… Continue reading Dah tawar hati dengan Ds Vida. Terkejut sekali tiba tiba pihak Dato Vida tawarkan kereta Bently.

Reaksi Iqbal campak duit depan wartawan. Tak boleh berdiam sekali Saiful Nang tampil bagi nasihat buat ramai yang terdiam.

KAYA ITU AURAT DIK — Salam Dik, Abang memang suka anak-anak bangsa jadi kaya, berjaya dan pemurah. Abang cuma nak share pengalaman Abg sendiri mungkin boleh jadi pelajaran juga. 1. Abg pernah lalui zaman “baru nak kaya” dan perasaan dia memang orang tak kaya tak akan faham. Perasaan dia macam semua benda nak beli dan… Continue reading Reaksi Iqbal campak duit depan wartawan. Tak boleh berdiam sekali Saiful Nang tampil bagi nasihat buat ramai yang terdiam.

Hilang sabar sebab terlalu ramai yang cakap Iqbal nak kikis harta Ds Vida. Terkeujut bila tiba tiba Iqbal campak duit depan wartawan.

USAHAWAN Ahmad Iqbal Zulkefli bengang apabila sering dilabel sengaja ‘menghimpit Datuk Seri Vida dengan isu perkahwinan demi menumpang kekayaan jutawan berstatus ibu tunggal berkenaan. Menerusi pertemuan dengan mStar, Iqbal, akhirnya terpaksa ‘flex’ atau menunjukkan kekayaan bagi membuktikan yang dia juga berkemampuan. “Saya bukan jenis yang suka kikis duit orang, bukan macam tu. “Takkan nak tunjuk… oh… Continue reading Hilang sabar sebab terlalu ramai yang cakap Iqbal nak kikis harta Ds Vida. Terkeujut bila tiba tiba Iqbal campak duit depan wartawan.