Emma Maembong dedah rakaman anak. Sekali tak sangka ianya tarik perhatian ramai.

Sejak melahirkan bayi sulungnya, Shariq Gabriel pada November tahun lalu, apa sahaja yang dikongsikan Emma Maembong mengenai anak sulungnya di Instagram turut menjadi perhatian. Mana tidaknya, si comelnya Gabriel yang putih melepak dan bermata kelabu ini sudah punya pengikutnya sendiri. Apa sahaja yang dimuat naik oleh Emma dan suami sudah pastinya menjadi tumpuan peminat cilik… Continue reading Emma Maembong dedah rakaman anak. Sekali tak sangka ianya tarik perhatian ramai.

Sampai macam ni sekali nak buat video review. Sekali Emma Maembong dan suami tarik perhatian ramai.

Pelakon Emma Maembong mencvri perhatian wargamaya apabila memuat naik satu video review bersama dengan suami. Hasil tinjauan di ruangan komen, rata-rata wargamaya teruja melihat aksi suami isteri ini.Pelbagai komen positif buat pelakon cantik ini. Isteri kena guna rahsia pujuk suamiii merajuk niii šŸ¤«šŸ’“šŸ¤£ mmg love sgt KOMEN WARGANET: Video : Klik link Sumber:Instagram Emma Maembong… Continue reading Sampai macam ni sekali nak buat video review. Sekali Emma Maembong dan suami tarik perhatian ramai.

Menangis Emma Maembong bila Shariq umur 11 bulan dah pandai buat benda ni.

Ramai mula teruja dengan anak Emma Maembong yang kini sudah pandai memangil Mama. Shariq telah dilahirkan pada 8 November 2020, oleh itu usianya sekarang sudah sebelas bulan. Emma Maembong yang sangat teruja saat maid beliau berkongsi video anak kesayangan beliau. https://www.instagram.com/p/CU9CDkThQGu/ tgh kerja semalam tiba2 maid hanta video . first timeĀ @shariqgabrielĀ sebut Mama dgn betul. selama… Continue reading Menangis Emma Maembong bila Shariq umur 11 bulan dah pandai buat benda ni.

Tular video Dini Schatzman pegang anak Emma Maembong. Terkejut sekali benda ni pulak yang warganet perasan.

Pelakon, Emma Maembong kini semakin bahagia bukan sahaja disisi suami yang dikahwininya pada 20 Februari 2020 malah kehadiran cahaya mata pertamanya turut samaĀ mewarnaiĀ hidupnya. Kini anak Emma Maembong yang diberi nama Shariq Gabriel semakin membesar dengan sangat comel apabila sebelum ini pernah tular matanya berwarna grey. Walau bagaimanapun, nampaknya anak sulung Emma Maembong ini menjadi bualan… Continue reading Tular video Dini Schatzman pegang anak Emma Maembong. Terkejut sekali benda ni pulak yang warganet perasan.