Diva AA akui rasa semak dengan kisah cinta DSV dan Iqbal. Sampai kelaskan hanya golongan ini je yang percaya dengan kisah cinta mereka.

Dia menyifatkan hanya orang  b4n*st sahaja yang mempercayai kisah cinta di antara DSV dan Iqbal. Pengacara dan pelakon sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi sebuah hantaran di laman Twitter meluahkan rasa ‘semak’ dengan kisah percintaan di antara jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida (DSV) dengan bekas pembantu peribadinya (PA) Ahmad Iqbal Zulkefli. Akui Kisah Cinta DSV &… Continue reading Diva AA akui rasa semak dengan kisah cinta DSV dan Iqbal. Sampai kelaskan hanya golongan ini je yang percaya dengan kisah cinta mereka.

Bertegas ianya bukan lakonan. DSV dedah terkena buatan orang sampai minta Ustaz tolong jelaskan.

Ibu kepada pelakon dan penyanyi Cik B itu menegaskan bahawa ia bukan lakonan. Jutawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Vida (DSV) akui telah terkena buatan sh1r daripada pihak yang tidak bertanggungjawab berikutan dirinya berada dalam keadaan sihat serta tidak bermaya sejak beberapa hari lalu. Jalani Rawatan Secara Islam  Perkara itu didedahkan sendiri oleh DSV menerusi laman Instagram nya… Continue reading Bertegas ianya bukan lakonan. DSV dedah terkena buatan orang sampai minta Ustaz tolong jelaskan.

Published
Categorized as Viral Tagged

Badan rasa panas dan nak pitam masa buat live. Terkejut bila tiba tiba Ds Vida dedahkan dia kena gangguan mistik.

Hampir pitam ketika sesi siaran langsung Instagram kelmarin bersama peminatnya, jutawan kosmetik popular Datuk Seri Vida (DSV) berkemungkinan mendapat ‘gangguan’ tidak diingini. Kongsi DSV atau turut popular disapa Vida, keadaannya ketika sesi siaran langsung yang tertangguh itu menyebabkannya lemah, panas badan dan hampir muntah. “Panas satu badan, saya dah tak tahan dah ni. Tapi saya… Continue reading Badan rasa panas dan nak pitam masa buat live. Terkejut bila tiba tiba Ds Vida dedahkan dia kena gangguan mistik.

Iqbal akui DSV antara perempuan pertama dan terakhir yang dia sentuh. Ini sebabnya buat dia nekad untuk berkahwin.

Sejak beberapa minggu lalu, hubungan di antara usahawan terkenal Dato’ Seri Vida dan juga bekas pembantu peribadinya Iqbal Zulkefli masih lagi menjadi tanda tanya. Mana tidaknya, pemuda berkenaan kelihatan seperti membawa hati apabila usahanya untuk menjadikan jutawan tersebut sebagai isteri menerima tentangan. Iqbal masuk sekali IG Live yang dibuat DS Vida…Tapi muka tak senyum, hanya… Continue reading Iqbal akui DSV antara perempuan pertama dan terakhir yang dia sentuh. Ini sebabnya buat dia nekad untuk berkahwin.

Published
Categorized as Viral Tagged

Lebih rela berkasih dengan perempuan murahan. Sekali Iqbal beri komen padu bila DSV offer kereta mahal.

Usahawan dan bekas pembantu peribadi jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida, Iqbal Zulkefli enggan tunduk pada rintihan p4lsu bekas kekasihnya. Jelas Iqbal, dia kini lebih waras untuk menilai kejujuran dan ketelusan hati seseorang termasuk Vida. Malah dedah Iqbal, dia turut ditawarkan sebuah kereta mewah idamannya berharga RM3 juta daripada Vida sebagai usaha untuk memujuknya kembali. “Rintihan… Continue reading Lebih rela berkasih dengan perempuan murahan. Sekali Iqbal beri komen padu bila DSV offer kereta mahal.

Dah tawar hati dengan Ds Vida. Terkejut sekali tiba tiba pihak Dato Vida tawarkan kereta Bently.

Kemelut yang melibatkan usahawan kosmetik Datuk Seri Vida dengan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli masih belum menemui jalan penyelesaian. Pernah baling selipar Terbaru, Vida, 49, menerusi Instagram (IG) miliknya mengakui pernah melakukan kekerasan sewaktu Iqbal bekerja dalam syarikat miliknya. Kata pemilik nama Hasmiza Othman, dia pernah membaling selipar pada usahawan berumur 27 tahun itu sekaligus… Continue reading Dah tawar hati dengan Ds Vida. Terkejut sekali tiba tiba pihak Dato Vida tawarkan kereta Bently.

Vida sendiri mengaku pernah baling selipar dekat Iqbal. Sekali ini reaksi dari warganet buat ramai yang terdiam.

Kemelut yang melibatkan usahawan kosmetik Datuk Seri Vida dengan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli masih belum menemui jalan penyelesaian. Pernah baling selipar https://www.instagram.com/p/CUNSq2chsae/ Terbaru, Vida, 49, menerusi Instagram (IG) miliknya mengakui pernah melakukan kekerasan sewaktu Iqbal bekerja dalam syarikat miliknya. Kata pemilik nama Hasmiza Othman, dia pernah membaling selipar pada usahawan berumur 27 tahun itu… Continue reading Vida sendiri mengaku pernah baling selipar dekat Iqbal. Sekali ini reaksi dari warganet buat ramai yang terdiam.

Iqbal nampak diperlekehkan. Terkejut sekali ini yang warganet buat pada laman ig Ds Vida.

Drama percintaan Dato Seri Vida dan dan bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli nampaknya belum lagi berakhir. Setiap hari ada saja luahan serta pergolakkan yang berlaku sehingga ramai yang mulai muak melihatnya. Iqbal dah kecewa Iqbal juga dilihat telah meluahkan perasaan kecewa dengan keadaan ini dan merasakan DSV tidak bersungguh-sungguh dalam percintaan mereka. Namun, sejak… Continue reading Iqbal nampak diperlekehkan. Terkejut sekali ini yang warganet buat pada laman ig Ds Vida.

Hilang sabar sebab terlalu ramai yang cakap Iqbal nak kikis harta Ds Vida. Terkeujut bila tiba tiba Iqbal campak duit depan wartawan.

USAHAWAN Ahmad Iqbal Zulkefli bengang apabila sering dilabel sengaja ‘menghimpit Datuk Seri Vida dengan isu perkahwinan demi menumpang kekayaan jutawan berstatus ibu tunggal berkenaan. Menerusi pertemuan dengan mStar, Iqbal, akhirnya terpaksa ‘flex’ atau menunjukkan kekayaan bagi membuktikan yang dia juga berkemampuan. “Saya bukan jenis yang suka kikis duit orang, bukan macam tu. “Takkan nak tunjuk… oh… Continue reading Hilang sabar sebab terlalu ramai yang cakap Iqbal nak kikis harta Ds Vida. Terkeujut bila tiba tiba Iqbal campak duit depan wartawan.

Kisah cinta Iqbal dan Ds Vida jadi bahan jenaka sampai ada yang buat parodi. Tak boleh berdiam sekali ini respon dari Iqbal.

”Pagi-pagi lagi saya dah nampak orang kongsi vdeo parodi tentang saya dan DSV..” Itu luahan bekas pembantu peribadi (PA) kepada usahawan kosmetik Datuk Seri Vida (DSV) iaitu Ahmad lqbal Zulkefli apabila kisah cinta beliau menjadi bahan jenaka. Menurut lqbal, 27, beliau mengakui tersinggung dengan tndakan segelintir pihak mempersendakan kntroversi mereka. lqbal berkata, dia menyedari banyak… Continue reading Kisah cinta Iqbal dan Ds Vida jadi bahan jenaka sampai ada yang buat parodi. Tak boleh berdiam sekali ini respon dari Iqbal.