Isteri dah selamat lahirkan anak. Rupanya ada seseorang yang tampil cuba bantu kos bersalin isterinya.

Pandemik Covid-19 cukup terkesan, pelakon senior Aman Graseka, 53, juga turut terpalit dengan situasi yang melanda negara dan dunia ini. Malah dia dan isteri Nurul Amrina Zamri, 32 yang kini menetap di Padang Geh, Kuala Ketil, Kedah akui sudah dua tahun hilang punca pendapatan akibat penularan pandemik Covid-19 sekaligus mengehadkan peluangnya untuk berlakon. Terdahulu Aman… Continue reading Isteri dah selamat lahirkan anak. Rupanya ada seseorang yang tampil cuba bantu kos bersalin isterinya.

Nenek sanggup buat sesuatu pada kepala cucu yang usia 3 bulan gara gara benci orang kulit gelap. Tapi tak sangka sampai boleh jadi macam ni.

Gambar hanyalah ilusi. Assalamualaikum semua.. Ada yang kata aku berdrama. Aku kira yang cakap aku macam tu punyai ibu ayah yang baik dan keluarga yang sempurna. Ucapkan lah syukur dik. Allah tak uji adik dengan jalan berliku begini. Tapi ada juga punyai kisah yang sama atau hampir serupa dengan aku. Aku harap kita sama-sama kuat… Continue reading Nenek sanggup buat sesuatu pada kepala cucu yang usia 3 bulan gara gara benci orang kulit gelap. Tapi tak sangka sampai boleh jadi macam ni.

Anak terasa. Ayah jauhkan diri lepas kahwin lain dan lepas dapat duit pencen ini yang ayah buat sampai adik bongsu terasa.

Foto sekadar hiasan. Sekadar ingin luahkan rasa hati dan rasa rindu dengan ayah. Nama aku Halim, berumur 30 tahun ada 4 adik beradik (aku no. 2) atas abang, bawah aku perempuan. Ibu aku dah lama tak ada masa aku kecil. Di pendekkan cerita ayah kahwin lagi selepas beberapa tahun. Selepas ayah kahwin, Kami agak kekok… Continue reading Anak terasa. Ayah jauhkan diri lepas kahwin lain dan lepas dapat duit pencen ini yang ayah buat sampai adik bongsu terasa.

Shuib muat naik wajah kesayangan. Tapi ada sesuatu yang warganet perasan.

Shahmira Muhamad atau lebih mesra dengan panggilan ‘Shuib Sepahtu’ menjadi perhatian warga maya pada saat ini. Shuib yang kehilangan isteri tercinta awal bulan Ogos, ternyata memberi kesan yang mendalam pada diri nya dan juga masyarakat. Semoga dengan penulisan min sinetronmalaya ini menjadi asbab kebaikan buat masyarakat untuk terus mendoakan kebaikan pada yang sudah tiada dan… Continue reading Shuib muat naik wajah kesayangan. Tapi ada sesuatu yang warganet perasan.

Berlinang air mata Tok Sidang beri kata kata terakhir zaman bujang anak sulungnya. Sekali ini sebab Tok Sidang mohon maaf pada anaknya.

Suami kepada pelakon Sheila Rusly, Jinggo atau nama sebenarnya Azman Haji Yahya telah meluahkan kata-kata sebak buat anak sulungnya yang bakal memikul tanggungjawab terhadap isterinya. Perkara itu dikongsi Jinggo menerusi entri di akaun Instagramnya buat tatapan umum. Di entri tersebut, Jinggo berkongsi perasaan terhadap anaknya yang kini sudah bergelar suami kepada Elisya Sandha. VIDEO: https://www.instagram.com/reel/CS1Yh0cHsZz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=17d607c1-543e-4c28-8133-2358d3e64164… Continue reading Berlinang air mata Tok Sidang beri kata kata terakhir zaman bujang anak sulungnya. Sekali ini sebab Tok Sidang mohon maaf pada anaknya.

Anak tampil luahkan perasaannya bila ibunya terlalu angkuh dengan orang sekeliling. Sampaikan ayah pernah ingatkan untuk solat tapi ini jawapan ibunya.

Foto sekadar hiasan. Salam semua pembaca. Aku Azi berumur 30 tahun. Aku ada adik beradik 4 orang dan semuanya masih single dan menetap bersama mak ayah. Ayah masih bekerja dan mak suri rumah. Kisah yang nak aku ceritakan tentang mak. Kami dah tak tahu macam mana nak tegur perangai mak. Sebab setiap kali ditegur, mak… Continue reading Anak tampil luahkan perasaannya bila ibunya terlalu angkuh dengan orang sekeliling. Sampaikan ayah pernah ingatkan untuk solat tapi ini jawapan ibunya.

Isteri masih belum sedar. Shuib kongsikan keadaan terkini anak yang baru lahir dah beri reaksi positif.

Setakat pagi ini Sarah masih belum sedar.” Itu perkongsian Shuib Sepahtu memaklumkan isterinya, Siti Sarah masih memerlukan alat bntuan pernafasan dan keadaan oksigennya membimbangkan pada tengah malam Jumaat. Menurutnya, oksigen dalam badan Siti Sarah ada peningkatan biarpun masih tidak sedarkan diri selepas operasi mengeluarkan bayi dalam kandungan pada petang Jumaat. ” Masih perlu bantuan oksigen,… Continue reading Isteri masih belum sedar. Shuib kongsikan keadaan terkini anak yang baru lahir dah beri reaksi positif.