Selamba je boleh letak tangan dekat bahu Fattah Amin. Sekali ini komen warganet siap ada yang petik nama Fazura lagi.

Gara-gara memegang bahu Fattah Amin ketika sesi berfoto, nama pelakon, Nelydia Senrose menjadi bualan ramai di media sosial. Rata-rata warganet mendakwa pelakon ‘jelita’ tersebut tidak menjaga batas sebagai seorang isteri dan tidak menghormati perasaan Fazura. Di Instagram, Fasha Sandha memuat naik foto dirinya bersama Fattah Amin dan Nelydia Senrose ketika menjayakan penggambaran sebuah drama iaitu ‘Khilaf Asmara’… Continue reading Selamba je boleh letak tangan dekat bahu Fattah Amin. Sekali ini komen warganet siap ada yang petik nama Fazura lagi.

Tiada pengalaman dalam bidang lawak. Baru pertama kali jadi juri MLM Uqasha Senrose luahkan sesuatu.

Mengakui tidak mempunyai pengalaman dalam bidang lawak apatah lagi penjurian, namun pelakon cantik Uqasha Senrose tetap teruja menggalas tanggungjawab baharu yang diberikan kepadanya iaitu sebagai salah seorang juri tetap Maharaja Lawak Mega 2021 (MLM2021). Menurut Uqasha, dia teruja apabila diberi kepercayaan menggalas tugas sebagai juri tetap dalam pertandingan MLM2021 selepas bertahun-tahun menjadi penonton setia rancangan tersebut.… Continue reading Tiada pengalaman dalam bidang lawak. Baru pertama kali jadi juri MLM Uqasha Senrose luahkan sesuatu.

Nak susahkan hidup antivak. Tak boleh berdiam sekali ini respon Zul Yahya dan Rita Rudaini.

Menteri Kesihatan Khairy Jamaluddin semalam membuat satu kenyataan yang agak mengejutkan apabila mahu mengambil pendekatan untuk ‘menyusahkan’ hidup mereka yang menolak vaksin. Tindakan itu dipercayai antara sebahagian komitmen kerajaan untuk terus menggalakkan lebih ramai rakyat Malaysia menerima vaksin. Biarpun disambut baik oleh hampir semua masyarakat, namun kenyataan itu juga turun mengundang rasa tidak puas hati… Continue reading Nak susahkan hidup antivak. Tak boleh berdiam sekali ini respon Zul Yahya dan Rita Rudaini.

Nampak tengah sarat tapi tetap ramah. Individu ni bongkarkan sesuatu tentang Neelofa buat ramai yang kagum.

Seronoknya tengok merpati dua sejoli ni jalan-jalan. Di Instagram, Neelofa ada kongsi gambarnya bercuti dengan suami tercinta, Haris Ismail. Cuba teka di mana? Ya Langkawi tapi kali ini tak dikritik sebab memang dah dibenarkan rentas negeri! Nak dijadikan cerita ada seorang warganet, yang menggunakan nama Adrian di FB, mendkwa dia berada dalam satu penerbangan dengan… Continue reading Nampak tengah sarat tapi tetap ramah. Individu ni bongkarkan sesuatu tentang Neelofa buat ramai yang kagum.

Muat naik gambar bermesra dengan suami untuk iklan. Sekali ini komen warganet sampai Ziela padam gambar tu.

Kecoh seketika apabila produser, Datin Ziela Jalil memuat naik gambar bermesraan dengan suaminya diiringi iklan produk keintiman. Bagi pengikutnya, ia tidak sesuai dipaparkan kerana Ziela adalah isteri kedua, jadi gambar yang memandang begitu tidak sesuai dipaparkan di khalayak ramai, sementelah ianya adalah iklan berbayar. Ada pula yang menyatakan umur semakin senja, jadi tidak perlu adanya… Continue reading Muat naik gambar bermesra dengan suami untuk iklan. Sekali ini komen warganet sampai Ziela padam gambar tu.

Lama berdiam akhirnya Puteri Sarah bongkarkan perangai sebenar Lisdawati. Tak sangka dia pernah ambil barang kemas Puteri Sarah.

”Saya terpanggil mahu suarakan hal ini kerana keberaniannya dengan pengakuan itu..” Itu kata-kata pelakon Puteri Sarah, 36, yang memohon Jabatan Imigresen menyenarai hitam bekas pembantu rumahnya dikenali sebagai Lisdawati yang berhajat memasuki negara ini secara haram. Menurut Puteri Sarah atau nama sebenarnya Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, dia terkjut apabila Lisdawati dengan yakin memberitahunya mampu… Continue reading Lama berdiam akhirnya Puteri Sarah bongkarkan perangai sebenar Lisdawati. Tak sangka dia pernah ambil barang kemas Puteri Sarah.

Iqbal dedah minggu depan akan keluarkan lagu baru. Sekali selamba je individu ni komen sampai jadi perhatian ramai.

Reda kisah cintanya dengan jutawan kosmetik Datuk Seri Vida, baru-baru ini perkongsian bekas pembantu peribadi Vida iaitu Ahmad Iqbal Zulkifli menjadi perhatian apabila mencari seseorang yang boleh membuat lagu dengan kadar segera. Menerusi perkongsian tersebut, Iqbal turut menawarkan bajet dengan kos rendah iaitu sebanyak RM 500,000 sahaja. Bagaimanapun, tidak dimaklumkan untuk tujuan apa dia ingin mencari pencipta lagu.… Continue reading Iqbal dedah minggu depan akan keluarkan lagu baru. Sekali selamba je individu ni komen sampai jadi perhatian ramai.

Tular tentang video Iqbal campak duit sampai dikatakan anak bekas menteri. Akhirnya terbongkar asal usul Iqbal buat ramai yang terkedu.

SEJAK usahawan Ahmad Iqbal Zulkefli menjadi bualan ramai gara-gara video mencampak duit dan menayang kemewahan, timbul pelbagai tanda tanya tentang sumber kekayaan yang dimilikinya. Rata-rata mula mempersoalkan tentang aliran kewangannya hingga mampu berbelanja mewah seperti yang sering dipamerkan di media sosial. Kurds say United States agreed to stay in SyriaLebih mengejutkan tiba-tiba sahaja tular petikan… Continue reading Tular tentang video Iqbal campak duit sampai dikatakan anak bekas menteri. Akhirnya terbongkar asal usul Iqbal buat ramai yang terkedu.

Published
Categorized as Hiburan Tagged

Ramai yang terkejut bila tahu Neelofa baiki 21 surau di Kelantan. Jumlah keseluruhan buat ramai yang terkedu.

Meskipun jadual harian dipenuhi dengan pelbagai aktiviti, selebriti dan usahawan popular Neelofa tidak lupa mengejar urusan akhirat. Memetik laporan Utusan Online, ia dapat terbukti apabila Neelofa atau nama penuhnya Noor Neelofa Mohd Noor membaca wirid Istighfar dipercayai di sebuah lokasi percutian pantai tanah air. Selebriti berusia 32 tahun itu memuat naik sekeping gambar di InstaStory… Continue reading Ramai yang terkejut bila tahu Neelofa baiki 21 surau di Kelantan. Jumlah keseluruhan buat ramai yang terkedu.

Ebit Lew luahkan rasa sebak bila dapat ziarah Elyana. Terkejut ini keadaan terkini Elyana.

Pendakwah bebas & dermawan terkenal, Ebit Lew sebak apabila dapat menziarahi penyanyi Elyana yang kini diduga dengan penyakit sakit limfoma. Kata Ebit, Elyana seorang yang kuat dan sentiasa mengucapkan syukur disamping suaminya yang setia ada menemaninya. https://www.instagram.com/p/CU-JcKOlxv1/ “Sebak rasa ziarah @elyanaofficial1 suami dan anak-anak. Beliau ceria dan senyum walau sakit yang dilaluinya berat. Subhanallah. MasyaAllah… Continue reading Ebit Lew luahkan rasa sebak bila dapat ziarah Elyana. Terkejut ini keadaan terkini Elyana.