Jodoh rahsia tuhan. Lama menyepi Ruhainies mula bongkarkan sifat baik Zul Ariffin. Dalam diam rupanya ini perangai Zul Ariffin.

Dilihat mesra bersama selepas bergandingan menerusi drama Wifi Sebelah Rumah, ramai peminat mendoakan agar pelakon Ruhainies dan Zul Ariffin bertemu jodoh. Menurut Ruhainies, dia mengakui selesa berkawan dengan Zul namun hubungan mereka sekadar kawan baik sahaja. Kata Ruhainies sikap Zul yang mudah mesara membuatkan mereka jadi rapat.

“Jodoh dengan Zul? Saya tak berani nak cakap soal itu. Tetapi setakat ini saya cukup selesa berkawan baik dengan dia. Seronok kawan dengan Zul.

“Saya memang suka menyakat dia di set penggambaran. Dia pun g.ila-g.ila juga. Kerja pun jadi senang bila dua-dua serasi,” katanya.

Dalam pada itu, Ruhainies memuji Zul seorang lelaki yang baik serta berharap akan dapat bergandingan bersama lagi selepas ini.

Haihh dia ni kalau xkacau org x sah. susah betul nak cari gambar yang proper. Ada je dia buat muka pelik2. Kang kalau i post dia kata i selfish pulak pilih gmbr i je cantik. Tapi sapa suruh main2 kan! Grrr.. but yang paling penting, we had so much fun on set! Rindu the whole team! Oh, ya! Goodnews untuk korang yang dah lama menanti drama bersiri #wifisebelahrumah !! This drama is now available to watch on @disneyplushotstarmy , yay! Finally, Enjoy guys!

@zul_ariffin is gonna kll me for uploading this video. AHAHHA.  patut tak i block dia sebelum dia nampak? here’s some clips/BTS during on set for drama series #wifisebelahrumah. One of the best project for me. We had so much fun shting for this drama series i swear. It took us only 3weeks untuk habiskan semuanya 16eps!

@zul_ariffin is one of the best sparring partner. Senang sangat bekerja dengan dia. I selesa sangat working with him. He’s actually funny + pemalu tbh. walaupun hobi dia suka kacau orang. And tak lupa jugak. @fadlanhazim, @keithfoo, @ridzuan__hashim, @nurinafiqaaah dan yang lain lain.