Boston: Massachusettsin kaupungin terveydenhuollon työntekijä on luopunut sairaalahoidosta, jonka hän piti 32 vuotta oppimisensa jälkeen voittaneensa suurimman Powerball-palkinnon yhden lipun haltijalle kilpailun Pohjois-Amerikan historiassa.

Lottery-virkamiehet totesivat torstaina Chicopeessa asuvan 53-vuotiaan naisen Powerball-piirustuksen voittajana yli US $ 750 miljoonaa (noin 950 miljoonaa dollaria).

Massachusettsin nainen, joka voitti massiivisen 758,7 miljoonan dollarin Powerball-jättipotin, on lopettanut työnsä sairaalassa, jossa hän työskenteli kolme vuosikymmentä ja sanoo haluavansa rentoutua.

Nainen, Mavis Wanczyk, ilmestyi iltapäivän lehdistötilaisuudessa hakemaan palkintoaan.

“Halusin saada tämän yli ja tehdä, ja sitten kaikki jättäisivät minut yksin”, 31-vuotiaan tyttären ja 26-vuotiaan pojan äiti Wanczyk kertoi torstaina. Hän sanoi, että hän oli työskennellyt 32 viime vuoden aikana Springfieldin sairaalassa, mutta lisäsi: “Minä olen kutsunut heidät ja kertonut heille, etten palaa takaisin.”

Mavis Wanczyk, hymyilee tiedotustilaisuuden aikana, jossa hän vaati massiivista palkintoa.
Mavis Wanczyk, hymyilee tiedotustilaisuuden aikana, jossa hän vaati massiivista palkintoa.

Wanczyk kertoi saavan tietää voitostaan, kun kollega rohkaisi häntä tarkistamaan lippunsa lähtemällä töistä keskiviikkona.

“Minä sanoin:” Tiedän, että se ei koskaan ole minulle, se on vain putken unelma “, sanoi Wanczyk ja lisäsi, että hän oli järkyttynyt löytämään” olen voittaja “.

Palkintaliput myytiin Pride-lähikaupassa Chicopeessa, joka sijaitsee noin 145 kilometriä Bostonista länteen, Massachusetts State Lotteryn mukaan. Tämän myymälän omistaja aikoo lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 100 miljoonan Yhdysvaltain dollarin palkinnon, jonka hän saa voittavan lippunsa myymiseksi, toimitusjohtaja Michael Sweeney kertoi toimittajille.

Eläkkeelle aikaisemmin hän ei sanonut, kuinka hän aikoi viettää voitot.

Kukaan ei ollut voittanut Powerballin huippupalkintoa kahdesti viikoittain piirroksissa kesäkuun 10. päivän jälkeen, kun Kalifornian mies voitti US $ 447,8 miljoonaa (556 miljoonaa dollaria).

Tilaa uutiskirjeemme!

Nimi

Sähköposti